наскільки Ви знайомі з системою розвивального навчання Д.Б.Ельконіна - В.В.Давидова?

понеділок, 26 листопада 2007 р.

Список ресурсів

Під час тренінгу використовуватимуться
такі дидактичні та методичні матеріали:

- діаграми різних типів;
- конспекти уроків та їх фрагменти;
- схеми, таблиці для аналізу;
- фрагменти учнівських робіт;
- відеоматеріали тощо

Список ресурсів:

1. Сайт Открытого института „Развивающее обучение” (Москва). - Доступний з <http://www.ouro.ru/iro/>.
Висвітлено особливості системи розвивального навчання, підхід до організації післядипдомної освіти; подано плани навчальних курсів.

2. Особенности курса математики в системе развивающего обучения Д.Б.Эльконина-В.В.Давыдова //Психологическая наука и образование». – 1996.- №4. - [Цит. 2007, 25 листопада]. - Доступний з <http://www.centr-ro.ru/st/st_059.html>.

3. Технология развивающего обучения решению задач в начальной школе. Методические рекомендации для студентов педагогического факультета./ Калинингр. гос. ун-т. – Сост. В.В.Малыхина. – Калининград, 1999. – 13с. - Доступний з <http://window.edu.ru/window_catalog/files/r22619/maly99.pdf>
Подано планування і стислий опис лекційних і практичних занять.

4.Власюк Е.Г. Мониторинг предметных достижений студентов в процессе изучения дисциплины „Методика преподавания начального курса математики” в педагогическом училище. - Доступний з <http://seminar.kspu.ru/uploads/1098345431/vlasuk.doc>

1 коментар:

Ніна Дементієвська сказав...

ОЛено,
дякую за запрошення відвідати ВАш чудовий блог. Я б і сама з радістю навчалася на вашому тренінгу! Я думаю, що у мене буде така можливість.
Щиро,
Ніна Дементієвська